Najbolj modne torbe ta hip

Foto: Žurnal24 torbica Foto: www.net-a-porter.com, zurnal24 torbice Foto: www.net-a-porter.com, zurnal24 torbice Foto: www.net-a-porter.com, zurnal24 torbice Foto: www.net-a-porter.com, zurnal24 torbice
V pomlad zakorakajte z opaznimi torbami v živahnih odtenkih. Drzna rumena, večna rdeča in igriva oranžna so prava izbira, zgrešili ne boste niti s pisanimi in prav tako vpadljivimi različicami.
Oglej si celoten članek

Modne smernice pri torbah letos narekujejo trend, ki ni za sramežljive. Torbe so velike, iz pravega ali umetnega usnja, za poletje lahko tudi platnene ali prosojne plastične.

Med barvami gotovo izstopa zelo živa rumena, ki se odlično poda k belim in modrim kombinacijam, pa tudi rdeča, oranžna, modra in zelena so zelo in. Opazne torbe so odličen modni dodatek za popestritev enobarvnih kombinacij, drznejše pa se odločite za še bolj vpadljive torbe z barvitimi potiski in vzorci.

Danes smo se prepustili modnemu sanjarjenju in nekaj zelo trendovskih, ki nosijo podpise znanih modnih hiš, zbrali v galeriji. Vi pa podobne lahko poiščete v dostopnih prodajalnah ulične mode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.