Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Najbolj modne torbe ta hip

torbica
1/5
Žurnal24 main
V pomlad zakorakajte z opaznimi torbami v živahnih odtenkih. Drzna rumena, večna rdeča in igriva oranžna so prava izbira, zgrešili ne boste niti s pisanimi in prav tako vpadljivimi različicami.

Modne smernice pri torbah letos narekujejo trend, ki ni za sramežljive. Torbe so velike, iz pravega ali umetnega usnja, za poletje lahko tudi platnene ali prosojne plastične.

Med barvami gotovo izstopa zelo živa rumena, ki se odlično poda k belim in modrim kombinacijam, pa tudi rdeča, oranžna, modra in zelena so zelo in. Opazne torbe so odličen modni dodatek za popestritev enobarvnih kombinacij, drznejše pa se odločite za še bolj vpadljive torbe z barvitimi potiski in vzorci.

Danes smo se prepustili modnemu sanjarjenju in nekaj zelo trendovskih, ki nosijo podpise znanih modnih hiš, zbrali v galeriji. Vi pa podobne lahko poiščete v dostopnih prodajalnah ulične mode.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.