"Najbolj podcenjena skladba izbora"

Tinkara Kovač je na drugi vaji navdušila predstavnike medijev.
Oglej si celoten članek

Za Tinkaro Kovač je druga vaja pred nastopom na polfinalnem večeru. Evropi se bo predstavila v četrtek, če sklepamo po komentarjih medijev, se ji finale ne bi smel izmuzniti. 

Portal Evrovizija.com je povzel nekaj mnenj tujih novinarjev.

Novinar Escxtra.com je bil navdušen nad odrskim nastopom in Tinkarino obleko, razočaran pa je bil nad vokalom: "Oder je znova zavzela predstavnica Slovenije Tinkara. Oder je odet v čudovite modre odtenke, kar se izjemno poda Tinkarini opravi. Vokalno se pevka ni povsem izkazala. Četudi je nastop videti odlično na televizijskih zaslonih, ne bi bil prepričan, da se uvrsti v finale."

"Zasluži si finale"

Drugačno pa je bilo mnenje novinarja grške evrovizijske strani Oikotimes.com, ki je po navadi zelo kritičen. "Seveda, kako iznajdljivo. Vrteči se efekt za Slovenijo. Priznam, vse skupaj je videti zelo dobro. Tinkara je izjemno talentirana pevka, pokazala nam je odličen nastop. Skladba Round and Round bi se iz prvega predizbora v veliki finale uvrstila brez težav, iz drugega predizbora pa bo malo težje. Vsekakor moramo priznati, da se slovenska delegacija zelo trudi, in če smo iskreni, bi si nedvomno zaslužili finale."

Naš nastop je dober vtis naredil tudi na tri novinarje Wiwibloggs.com. "Slovenska predstavnica je bila moja favoritinja že pred začetkom vaj in upravičeno ostaja na tem mestu tudi po drugem krogu evrovizijskih vaj. Tinkara na odru blesti v čudoviti obleki, kar dodatno popestri njen nastop. Zagotovo najbolj podcenjena skladba letošnjega izbora. Če vam iskreno povem, bom zelo jezen, če se Slovenija letos ne uvrsti v finale," pravi eden od novinarjev, s katerim se popolnoma strinjata tudi njegova sodelavca.

"Zelo prepričljiva druga vaja za Slovenijo. Evropa, si pripravljena na finale Slovenije?" pa so bili navdušeni na strani Eurovisionary.com.

Držimo pesti!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:29 12. Maj 2014.

    Fantje in dekleta!! Ena super igra za krajšanje časa!! :))<br /><br />Pridite in dokažite, da ste tudi vi slovenski orli! …

  • zic
    21:14 6. Maj 2014.

    če nam zdaj ne uspe potem ni nič narobe z nami ampak s tem evropejskim folkom, ki glasuje!

  • 19:24 6. Maj 2014.

    Kako mi gredo na živce tile komentarji tujih novinarjev in hvaljenje naše predstavnice, v resnici pa bo spet tako, kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.