Najbolj preplačan je Ferrell

Foto: Žurnal24 Will Ferrell Foto: Žurnal24 Will Ferrell Foto: Žurnal24 Eddie Murphy Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Golden Globe Award Drew Barrymore Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Vince zaenkrat ne načrtuje nadaljnjih snemanj. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Revija Forbes je objavila lestvico hollywoodskih zvezdnikov, ki so preplačani glede na to, koliko film, v katerem igrajo, dejansko zasluži.
Oglej si celoten članek

43-letnega igralca Willa Ferrella zagotovo ni razveselila novica, da ga je revija Forbes razglasila za najbolj preplačanega igralca v Hollywoodu. Junak komedij Melinda in Melinda, Bolj čudno kot fikcija, Škrat, Modeli stare šole, V objemu čarovnice in drugih, je že drugič na vrhu lestvice najmanj donosnih igralcev.

Za uvrstitev na prvo mesto lestvice se ima igralec zahvaliti svojim zadnjim trem filmom, v katere je bilo vloženega veliko denarja, a niso prinesli pričakovanega zaslužka. Forbes je preračunal, da je vsak dolar, ki so ga plačali Ferrellu, z njegovimi filmi prinesel le 3,35 dolarja.

Nasprotni primer je junak akcijskih filmov, 24-letni Shia LaBeouf. Ta je za vsak vanj vloženi dolar priskrbel 81 dolarjev zaslužka. Forbes je pri tem izračunu upošteval honorarje, filmske stroške, dohodke kinodvoran in dohodke od prodaje DVD.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.