Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Najbolj preplačan je Ferrell

Will Ferrell
1/11
Žurnal24 main
Revija Forbes je objavila lestvico hollywoodskih zvezdnikov, ki so preplačani glede na to, koliko film, v katerem igrajo, dejansko zasluži.

43-letnega igralca Willa Ferrella zagotovo ni razveselila novica, da ga je revija Forbes razglasila za najbolj preplačanega igralca v Hollywoodu. Junak komedij Melinda in Melinda, Bolj čudno kot fikcija, Škrat, Modeli stare šole, V objemu čarovnice in drugih, je že drugič na vrhu lestvice najmanj donosnih igralcev.

Za uvrstitev na prvo mesto lestvice se ima igralec zahvaliti svojim zadnjim trem filmom, v katere je bilo vloženega veliko denarja, a niso prinesli pričakovanega zaslužka. Forbes je preračunal, da je vsak dolar, ki so ga plačali Ferrellu, z njegovimi filmi prinesel le 3,35 dolarja.

Nasprotni primer je junak akcijskih filmov, 24-letni Shia LaBeouf. Ta je za vsak vanj vloženi dolar priskrbel 81 dolarjev zaslužka. Forbes je pri tem izračunu upošteval honorarje, filmske stroške, dohodke kinodvoran in dohodke od prodaje DVD.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.