Najbolj razvpit par Srbije: Milijana spet z drugim, Milojko zahteval zdravnika

Foto: Instagram
Foto: Instagram
V šovu Parovi so se pretepali.
Oglej si celoten članek

21-letna Milijana, ki se je nedavno poročila s 53 let starejšim Milojkom, s katerim se je po medenih tednih v Grčiji takoj spet preselila v šov Parovi, bo svojega moža spravila v grob.

Kot je znano, se je temnolaska zapletla z nekdanjim zapornikom Nemanjo Stamatovićem Žabcem. Ko je moral ta pospraviti kovčke, je bila 21-letnica tako šokirana, da je želela zapustiti šov. Sotekmovalec Uroš ji ni pustil do oblek, zato ga je začela tepsti. V pretep se je vmešal tudi Milojko, ki mu je postalo slabo … Naslednji dan so se strasti pomirile, a ne za Milojka, saj se je Žabec vrnil v šov. Milijana mu je skočila v objem, nato pa sta šla zlagat perilo. Ko je Milojko to videl, ju je začel tepsti z brisačo. "Ne zdržim več. Preganjata me in me zasledujeta. Dajte mi zdravnika,“ je izjavil Milojko in dodal, da ima njegova soproga rada grde moške. "Ona je bolna. Zanimal jo bo še dva dni, nato bo konec. Namesto da bi bila z mano, se je** z njim. Tega ne bom gledal, sramota,“ je še povedal.

Milijana je tistega večera s soprogom legla v posteljo, a za roko držala Žabca, ki je spal v sosednji postelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.