Najbolj seksi vegetarijanca 2011

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Naslov najbolj seksi vegetarijanskih zvezdnikov, ki ga vsako leto podeljuje PETA, sta letos osvojila Russell Brand in Kristen Wiig.
Oglej si celoten članek

Aktivisti za pravice živali iz organizacije PETA so za najbolj seksi vegetarijanca med zvezdniki letos določili Russella Branda in Kristen Wiig. Čudaški komedijant, ki je premagal vroče hollywoodske vegetarijance, kot so Natalie Portman, Joaquin Phoenix, Anne Hathaway in Olivia Wilde, ne jé mesa že od svojega 14. leta. Pred kratkim je izjavil: "Sem vegetarijanec. Menim, da je kruto iztisniti olje iz rib – ker so ljubka mala bitjeca, mar ne? Ne bi smeli jesti živali, to je nesramno do njih," je zaključil.

Kristen Wiig, zvezda filma Dekliščina, je krono prevzela od lanske zmagovalke Olivie Wilde. Razkrila je, da se je mesu odpovedala, da bi postala fit in zdrava. "Jem veliko tofuja in soje. Pijem veliko vode in sem zasvojena z brusničnim sokom." Kljub temu pa priznava, da se enkrat na teden odpove dieti in si privošči dan, ko lahko jé karkoli. Takrat se razvaja z vročimi sendviči s topljenim sirom.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.