Magazin > VIP
15 ogledov

Najbolj seksi vegetarijanca 2011

Russell Brand, Kristen Wiig Reuters
Naslov najbolj seksi vegetarijanskih zvezdnikov, ki ga vsako leto podeljuje PETA, sta letos osvojila Russell Brand in Kristen Wiig.

Aktivisti za pravice živali iz organizacije PETA so za najbolj seksi vegetarijanca med zvezdniki letos določili Russella Branda in Kristen Wiig. Čudaški komedijant, ki je premagal vroče hollywoodske vegetarijance, kot so Natalie Portman, Joaquin Phoenix, Anne Hathaway in Olivia Wilde, ne jé mesa že od svojega 14. leta. Pred kratkim je izjavil: "Sem vegetarijanec. Menim, da je kruto iztisniti olje iz rib – ker so ljubka mala bitjeca, mar ne? Ne bi smeli jesti živali, to je nesramno do njih," je zaključil.

Kristen Wiig, zvezda filma Dekliščina, je krono prevzela od lanske zmagovalke Olivie Wilde. Razkrila je, da se je mesu odpovedala, da bi postala fit in zdrava. "Jem veliko tofuja in soje. Pijem veliko vode in sem zasvojena z brusničnim sokom." Kljub temu pa priznava, da se enkrat na teden odpove dieti in si privošči dan, ko lahko jé karkoli. Takrat se razvaja z vročimi sendviči s topljenim sirom.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.