Najbolj umazana stvar v hotelu je ...

Foto: Žurnal24 Nepogrešljiv, a praviloma zelo umazan. (Foto: Shutterstock)
Če ste verjeli, da je najbolj umazana stvar v hotelski sobi pregrinjalo za posteljo, ste se zmotili. Veliko bolj umazan je daljinski upravljalnik za televizor.
Oglej si celoten članek

Daljinec, nepogrešljiv zaveznik mnogih in pogost predmet družinskih sporov, je najbolj nečista stvar v hotelski sobi, kažejo raziskave. Zakaj? Iz istega razloga, kot se na seznamu najbolj umazanih stvari redno pojavljajo kuhinjska pipa, tipkovnica in mobitel. Tudi daljinca namreč ves čas prijemamo z bolj ali manj umazanimi rokami. Tudi v hotelu.

"Kondom za daljinca"
In daljinec je v hotelski sobi poseben primer. Ko gost zapusti hotelsko sobo, za njim zamenjajo brisače, preoblečejo posteljo, pomijejo kopalnico, posesajo talne obloge, pobrišejo prah ... Celo pregrinjalo za posteljo gre občasno v pranje. Daljinec pa praviloma ostaja umazan in poln bakterij; ga sploh kje obrišejo z antibakterijskim vlažnim robčkom? Zelo verjetno ne. Zato v dobro zdravja hotelskega daljinca vedno obrišite z vlažnim robčkom, v nekaterih britanskih hotelih pa že prodajajo "kondom za daljinca", kot so poimenovali zaščitno "oblekico" iz polietilena. Preden med poletnimi počitnicami zakorakate v hotel, pa se lahko vseeno raje zaobljubite, da ne boste gledali televizije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.