Najbolj vroča prodajalka mandarin v tej opravi po Ljubljani

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pravi, da je ljudje ne obožujejo zaradi bujnih oblin, pač pa zaradi njene zabavne osebnosti ...
Oglej si celoten članek

Na obrobju Zagreba je lokalna legenda postala 20-letna Kristina Penava z Raba, ki na enem izmed mostov prodaja mandarine iz doline Neretve. Naravne in ne škropljene, kot pravi mična prodajalka. Hrvaški mediji so jo že preimenovali v Kristino Mandarino in Pamelo Mandarinson, njen sloves pa je kmalu presegel meje in tako je Kristino v svojem jutranjem šovu gostil tudi Denis Avdić.

Mična mladenka, ki je Zagreb "okužila z vitaminom C", je povedala, da ima že štiri leta fanta, zato jo nespodobna povabila in bogate ponudbe njenih strank ne prepričajo. Vsem, ki so prepričani, da je velike pozornosti deležna zaradi svojega bujnega oprsja, pa sporoča, da to ne drži in da jo imajo ljudje radi predvsem zaradi njene zabavne osebnosti. Razkrila je še, da je v Sloveniji sicer že bila, a da je v Ljubljani tokrat prvič. Še dobro, da so temperature še vedno dokaj visoke, saj je Ljubljančane presenetila z zelo zapeljivo opravo ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:29 25. Oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 13:39 24. Oktober 2019.

    In kaj je tako posebnega na tej tuji ženski kar na Slovenkah ni, da tako pogosto pišete o njej???

  • 12:00 24. Oktober 2019.

    "Pravi, da je ljudje ne obožujejo zaradi bujnih oblin," ... japajade. Pravijo, da je sneg zelene barve, ne bele... pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.