Najbolj zaželena psica ta hip

Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku. Foto: Reuters Pasja razstava v New Yorku.
Sky je petletna foksterierka, ki je pred dnevi na prestižni razstavi osvojila prvo mesto. Snubcev ji po mnenju strokovnjakov ne bo manjkalo.
Oglej si celoten članek

V New Yorku se je v začetku tedna odvijala že 138. prestižna razstava psov Westminster Kennel Club Dog Show, ki velja za enega od najstarejših športnih dogodkov v ZDA.

Na razstavi so se predstavili številni imenitneži na štirih nogah, glavno nagrado pa je osvojila petletna foksterierka Sky. Strokovnjaki so jo že označili za najbolj zaželeno psičko ta hip, ki ji snubcev za paritev res ne bo manjkalo.

Psička je svoji pasmi prinesla že 14. zmago, kar je največ, kar jih je do zdaj na omenjeni razstavi dosegla katerakoli pasma.

Nekaj utrinkov z razstave si oglejte v galeriji, ne spreglejte niti fotografij, na katerih psički "uživajo" v pripravah nanjo. Pasji frizerji so zanje seveda del vsakdana, toda ali ste vedeli, da se na razstavo pripravljajo tudi s telovadnimi pripomočki, kot sta žoga in tekač?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.