Magazin
43 ogledov

Najbolj zaželena psica ta hip

Pasja razstava v New Yorku.
1/13
Reuters
Sky je petletna foksterierka, ki je pred dnevi na prestižni razstavi osvojila prvo mesto. Snubcev ji po mnenju strokovnjakov ne bo manjkalo.

V New Yorku se je v začetku tedna odvijala že 138. prestižna razstava psov Westminster Kennel Club Dog Show, ki velja za enega od najstarejših športnih dogodkov v ZDA.

Na razstavi so se predstavili številni imenitneži na štirih nogah, glavno nagrado pa je osvojila petletna foksterierka Sky. Strokovnjaki so jo že označili za najbolj zaželeno psičko ta hip, ki ji snubcev za paritev res ne bo manjkalo.

Psička je svoji pasmi prinesla že 14. zmago, kar je največ, kar jih je do zdaj na omenjeni razstavi dosegla katerakoli pasma.

Nekaj utrinkov z razstave si oglejte v galeriji, ne spreglejte niti fotografij, na katerih psički "uživajo" v pripravah nanjo. Pasji frizerji so zanje seveda del vsakdana, toda ali ste vedeli, da se na razstavo pripravljajo tudi s telovadnimi pripomočki, kot sta žoga in tekač?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.