Najbolj znana manekenka z oblinami predstavila svojo lepo sestro

Foto: Profimedia ashley graham Foto: Profimedia ashley graham Foto: Profimedia ashley graham Foto: Profimedia ashley graham Foto: Profimedia ashley graham Foto: Profimedia ashley graham Foto: Profimedia ashley graham Foto: Profimedia ashley graham Foto: Profimedia ashley graham
V družini Graham imajo odslej kar dve manekenki.
Oglej si celoten članek

Ashley Graham, najbolj uspešna manekenka za večje številke, je vrata v svet manekenstva odprla svoji sestri Abigail, s katero sta del kampanje za blagovno znamko Swimsuits For All. Snemanje za katalog za letošnje poletje je potekalo v Punta Cani, dekleti pa je fotografiral Ben Watts.

"Čeprav naju loči šest let in sva zelo zaposleni, sva z mlajšo sestro že od nekdaj zelo povezani. Abigail mi je bila vedno v oporo. V čast mi je bilo, da je bila med tem snemanjem ob meni. Poleg tega je mlada mamica, ki še nikoli v kopalkah ni bila videti bolj seksi,“ je povedala 31-letna Ashley.

Magazin Manekenka spala "s polovico New Yorka“

"Rada jo podpiram v vsem, kar počne, še posebej pa takrat, kadar se ukvarja s projekti, ki poudarjajo, da lepota ne pozna številk,“ pa je dodala Abigail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.