Najbolje oblečena v letu 2012 je ...

Foto: Reuters Gwyneth Paltrow Foto: FameFlynet Kate Middleton Foto: FameFlynet Emma Stone Foto: FameFlynet Kardashian Foto: FameFlynet Miranda Kerr Foto: FameFlynet Pictures Reese Witherspoon Foto: Reuters Rihanna Foto: FameFlynet Jessica Alba Foto: FameFlynet Diane Kruger Foto: FameFlynet Jennifer Lawrence
Znana je lestvica najbolje oblečenih letošnjega leta, ki jo vsako leto sestavijo modni strokovnjaki revije People. Letos si je prvo mesto zaslužila Gwyneth Paltrow.
Oglej si celoten članek

Oskarjeva nagrajenka Gwyneth Paltrow je absolutna modna zmagovalka, pravijo modni strokovnjaki, blogerji in bralci revije People, ki so ji podelili naslov modne ikone leta 2012. Zasledujejo jo Kate Middleton, ki je dobila nagrado za najboljši klasični stil, R&B zvezdnica Rihanna, ki je prepričala z najbolj nenavadnimi in tveganimi kombinacijami, ter sestre Kardashian.

Emmi Stone so poznavalci podelili naslov najbolje oblečene na rdeči preprogi, Jessica Alba je zvezdnica, ki najbolje nosi kavbojke, Jennifer Lawrence pa je najbolje oblečena zvezdnica v kategoriji do 25 let. Nagrado za najbolje oblečeno nosečnico je pobrala Reese Witherspoon, na lestvico pa sta se uvrstili tudi supermanekenka Miranda Kerr in Diane Kruger, ki je na rdeči preprogi najlepše sijala v bleščečih kreacijah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.