Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Najbolje oblečena v letu 2012 je ...

Gwyneth Paltrow
1/10
Reuters
Znana je lestvica najbolje oblečenih letošnjega leta, ki jo vsako leto sestavijo modni strokovnjaki revije People. Letos si je prvo mesto zaslužila Gwyneth Paltrow.

Oskarjeva nagrajenka Gwyneth Paltrow je absolutna modna zmagovalka, pravijo modni strokovnjaki, blogerji in bralci revije People, ki so ji podelili naslov modne ikone leta 2012. Zasledujejo jo Kate Middleton, ki je dobila nagrado za najboljši klasični stil, R&B zvezdnica Rihanna, ki je prepričala z najbolj nenavadnimi in tveganimi kombinacijami, ter sestre Kardashian.

Emmi Stone so poznavalci podelili naslov najbolje oblečene na rdeči preprogi, Jessica Alba je zvezdnica, ki najbolje nosi kavbojke, Jennifer Lawrence pa je najbolje oblečena zvezdnica v kategoriji do 25 let. Nagrado za najbolje oblečeno nosečnico je pobrala Reese Witherspoon, na lestvico pa sta se uvrstili tudi supermanekenka Miranda Kerr in Diane Kruger, ki je na rdeči preprogi najlepše sijala v bleščečih kreacijah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.