Najboljši ljubimci in ljubimke so rojene v teh znamenjih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Posteljne telovadbe z njimi ne boste pozabili …
Oglej si celoten članek

Astrološko znamenje, v katerem smo rojeni, ne pove veliko le o našem značaju, ampak tudi o naših posteljnih preferencah in vsesplošni nadarjenosti za posteljno telovadbo. Če gre verjeti astrologom, se boste med rjuhami najbolj zabavali s pripadniki teh znamenj …

1. Vodnar
Karizmatični in ustvarjalni vodnarji so v spalnici "bomba“! Zelo pozorni so na partnerja in njegove potrebe, zato boste ob njih zagotovo uživali. To znamenje vas bo z veseljem razvajalo in pozabilo na svoje želje, dokler ne bo potešil vaših. Zelo so spretni. 

2. Škorpijon 
Gre za zelo strastno znamenje, ki v spolnosti zelo uživa. Ponavadi gre za izkušene ljubimce, ki se po vašem telesu spretno sprehajajo kot prsti pianista po klavirju … Radi preskušajo kaj novega, zato vam nikoli ne bo dolgčas. Vrhunci zagotovljeni!

3. Devica
Natančni in analitični. Lastnosti, ki jim pridejo prav tudi v spalnici. Bi radi preskusili nov položaj? Devica bo takoj za, saj se je izurila v vseh pozah. Njeni prijemi so natančni in spretni. Zanje prav tako velja, da so v ospredju partnerjeve potrebe, zato bodo najprej poskrbeli zanj ali zanjo, šele nato pa zase. Rade tudi presenečajo – z novo igračko ali spodnjim perilom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:11 22. Maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.