Najboljši modni nasveti za močnejše postave

Foto: Profimedia
Najbolj znana manekenka za močnejše postave Ashley Graham svetuje, kako poudariti atribute na močnejših postavah in kako zakriti "napake".
Oglej si celoten članek

Dober modrček

Ashley pravi, da je zanjo modrček, ki ji nudi pravo podporo za prsi, najpomembnejši kos oblačila. Poleg tega pravi, da se z zapeljivim spodnjim perilom vedno počuti seksi. Mnoge ženske z velikimi prsmi se bojijo nositi modrčke brez naramnic, saj jih je strah, da jim ne bodo ostali na mestu. Ashley svetuje, da v takem primeru izberete številko manjšega, a z vašo velikostjo košarice. 

Ne osredotočajte se na eno številko

Manekenka vam polaga na srce, da se ne držite svoje konfekcijske številke kot pijanec plota, temveč pomerite oblačila različnih velikosti in izberite tisto, ki se najbolj prilega vaši postavi, ne glede na konfekcijsko številko, ki jo ponavadi nosite. 

Poudarite ožji pas

Če ste v pasu ožje, tako kot Ashley, ga izpostavite z oprijetimi oblačili, da dosežete učinek "peščene ure". Če vam je obleka v pasu preširoka, si pomagajte s pasom ali pa naj vam jo šivilja prikroji. Poudarite ta svoj atribut, ki vas naredi še bolj ženstvene!

Definirajte obliko telesa

Namesto ozkih kavbojk in hlač, raje izberite široke hlače ali krilo, svetuje Ashely. Predlaga pa tudi zgornje dele, ki poudarijo ramena in s tem definirajo obliko telesa.

Kupujte enobarvne kavbojke

Ashley opozarja na razbarvane kavbojke, ki le še poudarijo določen del telesa. Da bi se temu izognili, kupite enobarvni model kavbojk, brez takih in drugačnih okraskov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:31 20. Julij 2019.

    Pravilen izraz je debel. Moč = močan = mišice = močnejši/šibkejši. Debela baba nima nič skupnega z močnimi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.