Magazin > Lepota & telo
13126 ogledov

Najboljši modni nasveti za močnejše postave

ashley graham, justin ervin
Najbolj znana manekenka za močnejše postave Ashley Graham svetuje, kako poudariti atribute na močnejših postavah in kako zakriti "napake".

Dober modrček

Ashley pravi, da je zanjo modrček, ki ji nudi pravo podporo za prsi, najpomembnejši kos oblačila. Poleg tega pravi, da se z zapeljivim spodnjim perilom vedno počuti seksi. Mnoge ženske z velikimi prsmi se bojijo nositi modrčke brez naramnic, saj jih je strah, da jim ne bodo ostali na mestu. Ashley svetuje, da v takem primeru izberete številko manjšega, a z vašo velikostjo košarice. 

Ne osredotočajte se na eno številko

Manekenka vam polaga na srce, da se ne držite svoje konfekcijske številke kot pijanec plota, temveč pomerite oblačila različnih velikosti in izberite tisto, ki se najbolj prilega vaši postavi, ne glede na konfekcijsko številko, ki jo ponavadi nosite. 

Poudarite ožji pas

Če ste v pasu ožje, tako kot Ashley, ga izpostavite z oprijetimi oblačili, da dosežete učinek "peščene ure". Če vam je obleka v pasu preširoka, si pomagajte s pasom ali pa naj vam jo šivilja prikroji. Poudarite ta svoj atribut, ki vas naredi še bolj ženstvene!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank u, next

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Definirajte obliko telesa

Namesto ozkih kavbojk in hlač, raje izberite široke hlače ali krilo, svetuje Ashely. Predlaga pa tudi zgornje dele, ki poudarijo ramena in s tem definirajo obliko telesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOVE

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Kupujte enobarvne kavbojke

Ashley opozarja na razbarvane kavbojke, ki le še poudarijo določen del telesa. Da bi se temu izognili, kupite enobarvni model kavbojk, brez takih in drugačnih okraskov. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My latest Denim Collection with @marina.rinaldi for @mojeh_magazine 🦋 Full collection at link in bio

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Komentarjev 2
  • Vasilij Vasquez 15:31 20.julij 2019.

    Pravilen izraz je debel. Moč = močan = mišice = močnejši/šibkejši. Debela baba nima nič skupnega z močnimi.