Magazin > VIP
3455 ogledov

Vroča Ashley Graham: "Celulit mi znižuje samozavest"

Ashley Graham Instagram
Ena najbolj poželjivih žensk na planetu priznala, da tudi sama ne poka od samozavesti …

Ameriška manekenka za močnejše postave, 31-letna Ashley Graham, rada govori o tem, kako pomembna je ljubezen do samega sebe in to, da svoje telo popolnoma sprejmemo. V nedavnem intervjuju za Harpers Baazar pa je priznala, da ima tudi sama komplekse. Najbolj negotova vase je zaradi celulita in maščobnih oblog na hrbtu. 

"Vedno sem odkrito govorila o svojem telesu, pogosto tudi o maščobnih oblogah in celulitu, ki mi še vedno načenjajo samozavest," je priznala lepotica in dodala, kako pomembno se ji zdi, da o svojih negotovostih na glas spregovorimo. "Če se vsi podobno počutimo, zakaj smo potem neprestano pod stresom? Nikoli še nisem šla na terapijo, čeprav se mi zdi pomembno spregovoriti o stvareh, ki nas mučijo," je še dodala manekenka. 

Komentarjev 3
  • Sienna_Lowrie 15:33 10.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden dela na spletu od doma 5000 do 8000 evrov. Prvi teden zaslužim 7286 evrov od Googla in sem redni študent in delam 2 uri na dan v prostem času. vsaka oseba se lahko pridruži ...prikaži več temu delu in začne zaslužiti s tem, daa sledi tej strani. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com

  • McClain 09:29 09.junij 2019.

    hahaha, kake bedarije pišete, pa kaj vam je? Mogoče malo bolj simpatična navadna bajsa pač ni predmet poželenja celega sveta. Zagotovo da ne.

  • Snežinko 08:45 09.junij 2019.

    "Ena najbolj poževljivih žensk na svetu?????" Spoštovana avtorica članka, tokrat si res prekosila samo sebe. Mislim, da večje neumnosti res še nisem prebral...

Sorodne novice