Zanimivo
5158 ogledov

Izgledate debelejši, kot v resnici ste?

XXL WaterOut Sensilab
Zaradi preobremenjenega limfnega sistema ima mnogo žensk težave z zastajanjem vode v telesu, kopičenjem maščob na bokih in zadnjici, napihnjenostjo, zatekanjem, pa tudi s celulitom.

Če limfni sistem v našem telesu ne deluje pravilno, je črpanje vode iz telesa oslabljeno, zato se začnejo kopičiti toksini. Najhujši dnevi za limfni sistem pa so prazniki, zabave, stresni vsakdani, velik pretres povzročata tudi alkohol in cigarete.

Mnoge ženske so za rešitev uporabile WaterOut z XXL močjo, ki dokazano pospešuje izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa za kar 27 odstotkov, za kar 60 odstotkov pa zmanjša napihnjenost in zabuhlost. 

Učinke boste čutili že v desetih dneh, uplahnila bo napihnjenost, tudi hlače boste znova lahko normalno zapeli. 

Učinek bo tudi dolgotrajnejši, saj boste izločili odvečno vodo in s tem toksine, ki so zaslužni za nastanek maščobnih oblog na zadnjici in bokih. Na ta način boste preprečili tudi nastajanje celulita.

Njegova uporaba je tudi izjemno enostavna, okus je odličen, ženske pa z njegovo pomočjo zaužijejo tudi več dnevne tekočine. Dnevni odmerek predstavlja eno vrečko, ki jo raztopimo v litru vode in počasi pijemo v dopoldanskem času. Tako obenem spodbudi uporabnice, da še pred kosilom spijejo vsaj liter tekočine, kar prav tako pripomore k boljšemu počutju in odvajanju škodljivih toksinov iz telesa. 

Raziskave so potrdile ...

Napitek WaterOut z XXL močjo je naravna mešanica patentirane učinkovine CactiNea™, sarsaparile, javanskega čaja, peteršilja, artičoke, pegastega badlja, regrata in ekstrakta vinske trte.

XXL WaterOut | Avtor: Sensilab Sensilab
Učinkovina CactiNeaTM v priljubljenem napitku vsebuje izvleček opuncije, ki se tradicionalno uporablja kot diuretik in za čiščenje organizma. Starodavno znanje je potrdila tudi znanost, saj CactiNeaTM klinično dokazano za 27 odstotkov poveča izločanje odvečne vode, pri čemer ne vpliva na izločanje mineralov iz telesa,

Glede diuretičnega učinkovanja je primerljiva z referenčnim zdravilom hidroklortiazidom, le da ohranja mineralno sestavo v telesu, za več kot 60 odstotkov zmanjša občutek težkih nog ter otečenih stopal, gležnjev in meč že po enem tednu.

Poleg tega je kar 80 odstotkov uporabnic potrdilo učinek izdelka.

Kaj pa regrat in trta

Regrat dokazano pospešuje razbijanje maščob in izločanje strupov. Pospeši namreč nastajanje žolča v jetrih in izločanje žolča v črevo.
Žolč je nujen za prebavo maščob, ki se tako hitreje porabijo za energijo, in v maščobi topnih vitaminov. Obenem pa ima pomembno vlogo pri izločanju toksinov iz telesa.

Obenem regrat pospešuje izločanje odvečne vode iz telesa, zaradi visoke vsebnosti kalija pa prepreči, da bi s povečanim uriniranjem izgubljali tudi pomembne minerale. 

Korenina regrata vsebuje veliko vlaknine inulin, ki preprečuje hitro nihanje krvnega sladkorja, podaljšuje sitost, preprečuje napade lakote in izboljša prebavo. Inulin je tudi prebiotik, kar pomeni, da služi kot hrana za naše dobre bakterije v črevesju. Ko z inulinom hranimo črevesne bakterije, prek njih skrbimo za zdravje prebavil, torej tudi za učinkovitejše izločanje strupov.

Ekstrakt vinske trte pa s pomočjo polifenolov, naravno prisotnih antioksidantov, izboljša stanje žil in prekrvavitev, kar vpliva na manjšo izraženost celulita. Učinek ekstrakta vinske trte med drugim pripisujejo njegovi sposobnosti, da zavira
encime, ki razgrajujejo kolagen in elastin, torej vezivno tkivo. Čvrstejša je podkožna kolagensko-elastinska mreža, lepši je videz kože: koža je bolj napeta, navlažena in sijoča.

Nekatere raziskave so pokazale, da pospešuje tudi oksidacijo maščob, torej njihovo kurjenje.

XXL WaterOut | Avtor: Sensilab Sensilab

Zatekale so ji noge

Nina Vatovec je 42-letnica, ki dela v gostinstvu in se še danes spominja težav, ki jih je imela pred uporabo napoitka WaterOut: "Zaradi mojega dela so mi začele zatekati noge, pozneje tudi roke." Hlače so ji bile vse ožje in ožje, nenehno jo je spremljal občutek, kot bi pojedla žogo.

Težava v Nininem telesu, ki se je kazala v obliki napihnjenosti, zatečenosti in nezmožnosti izgube kilogramov, je bilo zastajanje odvečne vode. Gre za precej pogosto težavo, z njo se bori skoraj vsaka druga ženska.

Izjemne rezultate je opazila že po dveh tednih: "Znebila sem se odvečne vode in tudi nekaj kilogramov. Zdaj lahko oblečem hlače, ki sem jih nazadnje nosila pred 10 leti!" pove presrečna Nina.

"Počutim se fantastično, nisem več zatečena in napihnjena, zmanjšal se mi je obseg bokovin spodnjega dela noga, uredila se mi je tudi prebava. V zelo kratkem času sem prišla do super rezultata, približno v 14 dneh. Moje težave so izginile z WaterOut, ki ima XXL moč, redno ga uporabljam tudi zdaj, saj mi je okus maline izvrsten," dodaja.

Nina Vatovec - XXL WaterOut | Avtor: Sensilab Sensilab


Po letih boja s kilogrami ...

Po letih bojev z odvečnimi kilogrami je Viktorija končno dosegla želene rezultate. Poskusila je izdelke iz linije SlimJOY, med katere spada tudi napitek XXL WaterOUT. 

Vsi vemo, da je začetek najtežji, vendar to pravilo ni držalo za Viktorijo. S proizvodi SlimJOY je imela več energije in motivacije. "Že v prvih dneh sem opazila prve spremembe, imela sem veliko energije in bolje sem spala, res sem se počutila bolj zdravo in sem kar poplesavala, resnično priporočam," opisuje svoje prve dni.

Prednost napitka XXL WaterOUT je predvsem ta, da so rezultati vidni zelo kmalu, kar vam da motivacijo za vztrajanje. Na prve rezultate torej ni potrebno več čakati mesece in mesece.

Ko je Viktorija začela uporabljati proizvode SlimJOY, je tehtala 80 kilogramov, kar je, kot sama pravi, 34 kilogramov več od njene idealne teže. Ko je začela opažati spremembe, sprva sploh ni mogla verjeti: "Uspelo mi je vsak teden izgubiti nekaj kilogramov, kar je lep uspeh. Izdelki SlimJOY so zavirali moj apetit in pospeševali prebavo. Povrh tega so zelo okusni!"

Ni se mogla znebiti kilogramov

"Dokler sem delala v trgovini kot prodajalka, nisem imela nobenih težav z odvečno težo. Po rojstvu tretjega sina pa se nikakor nisem več znebila viška kilogramov," pojasnjuje 50-letna Tanja Vene.

Preden je začela uporabljati izdelke iz paketa Bikini Ready, kjer je tudi XXL WaterOUT, jo je skrbelo, ker ima kronično vneto želodčno sluznico. Vendar z želodcem ni bilo nobenih težav, z izdelki je izjemno zadovoljna: "Občutek imam, da me WaterOut nežno drenira in počasi zmanjšujem težo, tehtnica kaže vsakič manj."

Dodatno v paketu pije še fat burner BootBurn Active po katerem je opazila, da ima več energije in da se bolj poti med telesnimi aktivnostmi. S pomočjo limoninega napitka NightBurner pa "ponoči spim kot dojenček, zbudim pa se spočita".

Svoj nakup brez tveganja lahko opravite že zdaj TUKAJ. Č​e ne boste dosegli želenih učinkov, vam bodo vrnili denar. Ta izjemna akcija traja le do 28. oktobra 2018.