Najdražji parfum na svetu

Foto: Žurnal24 Vas zanima, kako diši? Verjamemo, da čudovito.
V New Yorku je britanska blagovna znamka Clive Christian predstavila svoj prestižni parfum No. 1 Imperial Majesty. Njegova vrednost je vrtoglavih 215.000 dolarjev, cena pa vključuje tudi bentleyja, v katerem parfum dostavijo.
Oglej si celoten članek

Omejena kolekcija prestižnega parfuma obsega le 10 stekleničk po 500 ml. Steklenička iz kristala Baccarat je posuta z belimi, petkaratnimi diamanti in ovita v zlate, 18-karatne detajle. Luksuzna dišava je narejena iz zelo redkih in dragocenih sestavin z vsega sveta, med drugim vsebuje sandalovino iz Indije, vanilijo s Tahitija in olje jasmina iz Grassa, katerega cena je 7-krat višja od cene zlata.

Steklenička parfuma No. 1 Imperial Majesty je vredna pravo malo bogastvo, zato ni čudno, da so ga razglasili za najdražji parfum na svetu tudi v Guinnessovi knjigi rekordov.

Oboževalcem prestižnih dišav je na voljo tudi klasična kolekcija parfumov iz linije Imperial Majesty, z dišavo za ženske in moške. Med navdušence nad dišavo, za katero je treba odšteti 2350 dolarjev, prav gotovo spadata Elton John, ki je s parfumom odišavil vrt za svojo zabavo, in Katie Holmes, ki si je z dišavo polepšala poročni dan s Tomom Cruiseom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.