Magazin > Lepota & telo
52 ogledov

Najdražji parfum na svetu

Vas zanima, kako diši? Verjamemo, da čudovito. Žurnal24 main
V New Yorku je britanska blagovna znamka Clive Christian predstavila svoj prestižni parfum No. 1 Imperial Majesty. Njegova vrednost je vrtoglavih 215.000 dolarjev, cena pa vključuje tudi bentleyja, v katerem parfum dostavijo.

Omejena kolekcija prestižnega parfuma obsega le 10 stekleničk po 500 ml. Steklenička iz kristala Baccarat je posuta z belimi, petkaratnimi diamanti in ovita v zlate, 18-karatne detajle. Luksuzna dišava je narejena iz zelo redkih in dragocenih sestavin z vsega sveta, med drugim vsebuje sandalovino iz Indije, vanilijo s Tahitija in olje jasmina iz Grassa, katerega cena je 7-krat višja od cene zlata.

Steklenička parfuma No. 1 Imperial Majesty je vredna pravo malo bogastvo, zato ni čudno, da so ga razglasili za najdražji parfum na svetu tudi v Guinnessovi knjigi rekordov.

Oboževalcem prestižnih dišav je na voljo tudi klasična kolekcija parfumov iz linije Imperial Majesty, z dišavo za ženske in moške. Med navdušence nad dišavo, za katero je treba odšteti 2350 dolarjev, prav gotovo spadata Elton John, ki je s parfumom odišavil vrt za svojo zabavo, in Katie Holmes, ki si je z dišavo polepšala poročni dan s Tomom Cruiseom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.