Najlepša na Evroviziji 2011 je Maja

Foto: Žurnal24 Lepa slovenska predstavnica Maja Keuc. (Foto: Agencija Ekskluzivno)
Na Eurosong.hr so za najlepšo izvajalko na Evroviziji 2011 izglasovali slovensko predstavnico Majo Keuc. V moški kategoriji je zmagal Duncan James iz Velike Britanije.
Oglej si celoten članek

Na hrvaškem portalu Eurosong.hr so pripravili glasovanje za najlepšega izvajalca in izvajalko na letošnjem izboru za Pesem Evrovizije, ki bo potekal od 10. do 14. maja v nemškem Düsseldorfu. Za najlepšo predstavnico je bila proglašena naša Maja Keuc, ki je prejela 33,8 odstotka glasov, za najlepšega izvajalca pa z 32,06 odstotka glasov Duncan James, ki je član britanske skupine Blue.

Maji so sledile estonska predstavnica Getter Jaani, ki je prejela 20 odstotkov glasov, tik za njo z 19,44 odstotki pa nemška izvajalka Lena. Na četrto in peto mesto sta se uvrstili Nigar Jamal iz Azerbajdžana in Mika Newton iz Ukrajine.

V kategoriji moških izvajalcev pa Duncanu na seznamu najlepših sledijo Eric Saade iz Švedske z 27,62 odstotki ter grški predstavnik Loukas Giorkas z 27,3 odstotki. Med peterico najlepših sta se uvrstila še Alexej Vorobyov iz Rusije in Paradise Oskar iz Finske.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.