Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Najlepša na Evroviziji 2011 je Maja

Lepa slovenska predstavnica Maja Keuc. (Foto: Agencija Ekskluzivno) Žurnal24 main
Na Eurosong.hr so za najlepšo izvajalko na Evroviziji 2011 izglasovali slovensko predstavnico Majo Keuc. V moški kategoriji je zmagal Duncan James iz Velike Britanije.

Na hrvaškem portalu Eurosong.hr so pripravili glasovanje za najlepšega izvajalca in izvajalko na letošnjem izboru za Pesem Evrovizije, ki bo potekal od 10. do 14. maja v nemškem Düsseldorfu. Za najlepšo predstavnico je bila proglašena naša Maja Keuc, ki je prejela 33,8 odstotka glasov, za najlepšega izvajalca pa z 32,06 odstotka glasov Duncan James, ki je član britanske skupine Blue.

Maji so sledile estonska predstavnica Getter Jaani, ki je prejela 20 odstotkov glasov, tik za njo z 19,44 odstotki pa nemška izvajalka Lena. Na četrto in peto mesto sta se uvrstili Nigar Jamal iz Azerbajdžana in Mika Newton iz Ukrajine.

V kategoriji moških izvajalcev pa Duncanu na seznamu najlepših sledijo Eric Saade iz Švedske z 27,62 odstotki ter grški predstavnik Loukas Giorkas z 27,3 odstotki. Med peterico najlepših sta se uvrstila še Alexej Vorobyov iz Rusije in Paradise Oskar iz Finske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.