Najopaznejši kos poletja

Foto: Asos Asos Foto: H&M H&M, 24,95 EUR Foto: www.net-a-porter.com J. Crew, 76 EUR Foto: Moto Moto, 65 EUR Foto: H&M H&M, 19,95 EUR Foto: Mango Mango, prej 24,99 EUR, zdaj 19,99 EUR Foto: Mango Mango, prej 29,99 EUR, zdaj 14,99 EUR Foto: Mango Mango, prej 39,99 EUR, zdaj 19,99 EUR Foto: New Yorker New Yorker, 14,95 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, prej 25,99 EUR, zdaj 19,99 EUR Foto: Pull & Bear Pull & Bear, prej 25,99 EUR, zdaj 19,99 EUR
Kratke hlače so ene od opaznejših poletnih modnih kosov. Če se po razprodajah še odpravljate in če še vedno niste našli "usodnega" kosa, vam bo morda v pomoč današnji modni namig.
Oglej si celoten članek

V omari skoraj morate imeti vsaj ene kratke hlače iz džinsa, ki so postale že klasičen kos poletja, z njimi pa lahko ustvarite tako šik kot sproščen rokerski videz. Če razmišljate o nakupu novih, lahko izberete takšne s čipkastimi detajli, kristalčki ali neti, tudi v takšnih z razparanimi robovi boste videti dobro.

Naj bodo opazne

Ker se letos vse vrti okoli vzorcev, potiskov in barv, pa vam svetujemo, da v izbor vključite tudi kakšne kratke hlače, ki bodo pozornost pritegnile prav s printi, vezenimi detajli in barvami. Za v službo ali na zmenek oblecite takšne, ki niso popolnoma oprijete, pazite tudi pri dolžini. Tiste, ki le dobro prekrijejo zadnjico, so rezervirane izključno za na plažo ali pohajkovanje po obalnem mestu!

Za lepše noge

Za eleganten videz k njim oblecite enobarvno srajco ali top brez rokavov; izberete lahko tudi takšnega z drobnim potiskom. Obvezna oprema večernega videza pa so čevlji s peto ali debelejšim podplatom. Pa še noge bodo videti daljše in lepše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.