Magazin > Lepota & telo
18 ogledov

Najopaznejši kos poletja

Asos
1/11
Asos
Kratke hlače so ene od opaznejših poletnih modnih kosov. Če se po razprodajah še odpravljate in če še vedno niste našli "usodnega" kosa, vam bo morda v pomoč današnji modni namig.

V omari skoraj morate imeti vsaj ene kratke hlače iz džinsa, ki so postale že klasičen kos poletja, z njimi pa lahko ustvarite tako šik kot sproščen rokerski videz. Če razmišljate o nakupu novih, lahko izberete takšne s čipkastimi detajli, kristalčki ali neti, tudi v takšnih z razparanimi robovi boste videti dobro.

Naj bodo opazne

Ker se letos vse vrti okoli vzorcev, potiskov in barv, pa vam svetujemo, da v izbor vključite tudi kakšne kratke hlače, ki bodo pozornost pritegnile prav s printi, vezenimi detajli in barvami. Za v službo ali na zmenek oblecite takšne, ki niso popolnoma oprijete, pazite tudi pri dolžini. Tiste, ki le dobro prekrijejo zadnjico, so rezervirane izključno za na plažo ali pohajkovanje po obalnem mestu!

Za lepše noge

Za eleganten videz k njim oblecite enobarvno srajco ali top brez rokavov; izberete lahko tudi takšnega z drobnim potiskom. Obvezna oprema večernega videza pa so čevlji s peto ali debelejšim podplatom. Pa še noge bodo videti daljše in lepše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.