Najprej je Bena Afflecka odslovila, nato še javno osramotila

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Ben Affleck uporablja aplikacijo za zmenkarije. S to lepotico se ni dobro izteklo.
Oglej si celoten članek

Igralec Ben Affleck se je po razočaranju, ki ga je doživel z Ano de Armas, s katero se je po dobrem letu vroče ljubezni razšel novembra, spet vrgel v svet zmenkarij.

Ta poskus se ni dobro končal …

Zvezdnik je s pomočjo aplikacije Raya, ki jo uporabljajo slavni in vplivni in za katero potrebuješ povabilo, spoznal Nivine Jay, ki pa ga je odslovila, ker je bila prepričana, da je njegov profil lažen. Ben se ji je nato s kratkim videom oglasil na Instagramu. "Zakaj si razveljavila ujemanje? Jaz sem,“ je dahnil v kamero. Nivine se je z njegovim posnetkom pohvalila na svojem družbenem omrežju in video je hitro zaokrožil po svetu. To Afflecku verjetno ni bilo niti najmanj všeč ... 

Ben je sicer že leta 2019 priznal, da uporablja Rayo. Ljubezen ali le zmenke so s to aplikacijo sicer poskušale najti tudi Demi Lovato, Ruby Rose in Cara Delevigne.

Zvezdnik je pred kratkim sicer sprožil vroče govorice, da se spet dobiva z bivšo – Jennifer Lopez. Lepotica je ponj poslala svoje varnostnike, ki so ga že trikrat pripeljali k njej domov.

Magazin Se nam obeta hollywoodska ljubezenska senzacija?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.