Magazin > VIP
9482 ogledov

Se nam obeta hollywoodska ljubezenska senzacija?

jennifer lopez Profimedia
Pred leti sta bila zaročena.

Po koncu razmerja z Alexom Rodriguezom se Jennifer Lopez spet druži z Benom Affleckom, s katerim je bila med letoma 2002 in 2004 v zvezi. Golobčka, znana kot Bennifer, sta bila celo zaročena.

Oskarjevec naj bi v zadnjih dneh lepotico trikrat obiskal na njenem domu. Pevka in igralka je ponj poslala svoj avto. "Varnostniki gredo ponj in ga po nekaj urah pri njej doma spet peljejo nazaj,“ je povedal vir.

Zvezdnika člankov še nista komentirala, viri pa pravijo, da sta le prijatelja. In kaj pravi Jennifer Garner, Benova bivša žena in mama treh otrok? Viri so ET zaupali, da je to prav nič ne moti in da si za bivšega želi le najboljše. "Zanjo je pomembno le to, da je Ben dober oče,“ je še dodal vir.

Sicer je tudi Ben pred kratkim končal zvezo. Konec ljubezni z mlado igralko Ano de Armas naj bi ga močno prizadela. 

Par, ki se je spoznal med snemanjem filma Deep Water, naj bi se razšel po zahvalnem dnevu. "Ona je končala zvezo. Njun odnos je bil zapleten,“ je povedal vir, ki trdi, da Ana ni želela živeti v Los Angelesu, Ben pa se zaradi otrok ne more preseliti.

ben affleck | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.