Najprej Trbovlje, nato Kalifornija

Foto: Žurnal24 Bobnar skupine Kreshesh Nepitash Iztok Deželak med snemanjem videospota. (Foto:
Predskupina kalifornijskih punkrockerjev Pennywise bo hardcore zasedba Kreshesh Nepitash iz Trbovelj.
Oglej si celoten članek

Pennywise, ki letos pripravljajo že svoj deseti album, bodo v ponedeljek nastopili v ljubljanskem Kinu Šiška. Avgusta leta 2009 je bend zapustil frontman Jim Lindberg, ki pa ga je leto dni kasneje zamenjal pevec skupine Ignite Zoli Teglas. Pennywise z več kot tremi milijoni prodanih albumov spadajo med najuspešnejše neodvisne punk rock bende vseh časov.

 

Priložnost, da nastopijo kot predskupina, pa se je ponudila domači hardcore zasedbi Kreshesh Nepitash, katere začetki segajo v leto 2004, čeprav se je ekipa do danes kar nekajkrat spremenila. Kreshesh Nepitash so kot predskupina že igrali večjim tujim bendom, kot so Terror, No Turning Back, The Last Charge, Miles Away in Toy Dolls.

 

Pred slabima dvema letoma so izdali album A Piece of Anger, ki je na slovenski hardcore sceni naletel na zelo pozitivne odzive. Njihovo glasbo lahko poslušate na spletni strani http://www.myspace.com/kresheshnepitash.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.