Najstarejši prostitutki gresta v pokoj

Foto: Yotube
Foto: Yotube
Dvojčici, ki naj bi bili najstarejši prostitutki v Amsterdamu, se bosta po 50 letih dela v seks industriji upokojili.
Oglej si celoten članek

Sedemdesetletni Louise in Martine Fokkens sta se odločili, da je čas za upokojitev, saj menita, da sta že prestari za opravljanje te najstarejše obrti. Skupno število moških, s katerimi sta spali, je v 50 letih delovne dobe preseglo številko tisoč. Louise pravi, da je zaradi artritisa prakticiranje nekaterih položajev težje, Martine pa se je pritožila, da zdaj privlači le starejše moške, ki prihajajo na tedenske sado-mazo seanse.

Dvojčici, o katerih so lani posneli tudi dokumentarni film Meet the Fokkens (Spoznajte Fokkensove, op. p.), sta skupaj napisali knjigo The Ladies of Amsterdam (Dame Amsterdama, op. p.), v kateri opisujeta svoje seks izkušnje v nizozemski prestolnici. S prostitucijo sta se začeli ukvarjati v najstniških letih, potem ko sta se obe rešili nasilnega ljubezenskega razmerja. Pravita, da se je z legalizacijo prostitucije marsikaj spremenilo. "Zdaj je vse drugače, včasih smo v izložbah posedale oblečene, zdaj pa so dekleta povsem gola," pravi Louise, Martine pa dodaja, da se prostitutkam zdaj bolj izplača delati na črno in na lastno pest. "Nima smisla delati samo za plačevanje davkov, zato ni nič čudnega, da veliko deklet dela od doma s pomočjo interneta. Manj možnosti je, da te opazi davkarija."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    22:43 11. Junij 2013.

    Nisem gledal, ampak 1000 je pa prav ena bedna cifra za 50 let .... nekaj več kot 1 v povprečju …

  • 19:04 14. Marec 2013.

    NAPAKA V ČLANKU: Daily Mail poroča, da sta imeli najznamenitejši prostitutki v svoji polstoletni karieri več kot 355.000 moških.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.