Magazin > Bizarno
30 ogledov

Najstarejši prostitutki gresta v pokoj

Louise Martine Fokkens Yotube
Dvojčici, ki naj bi bili najstarejši prostitutki v Amsterdamu, se bosta po 50 letih dela v seks industriji upokojili.

Sedemdesetletni Louise in Martine Fokkens sta se odločili, da je čas za upokojitev, saj menita, da sta že prestari za opravljanje te najstarejše obrti. Skupno število moških, s katerimi sta spali, je v 50 letih delovne dobe preseglo številko tisoč. Louise pravi, da je zaradi artritisa prakticiranje nekaterih položajev težje, Martine pa se je pritožila, da zdaj privlači le starejše moške, ki prihajajo na tedenske sado-mazo seanse.

Dvojčici, o katerih so lani posneli tudi dokumentarni film Meet the Fokkens (Spoznajte Fokkensove, op. p.), sta skupaj napisali knjigo The Ladies of Amsterdam (Dame Amsterdama, op. p.), v kateri opisujeta svoje seks izkušnje v nizozemski prestolnici. S prostitucijo sta se začeli ukvarjati v najstniških letih, potem ko sta se obe rešili nasilnega ljubezenskega razmerja. Pravita, da se je z legalizacijo prostitucije marsikaj spremenilo. "Zdaj je vse drugače, včasih smo v izložbah posedale oblečene, zdaj pa so dekleta povsem gola," pravi Louise, Martine pa dodaja, da se prostitutkam zdaj bolj izplača delati na črno in na lastno pest. "Nima smisla delati samo za plačevanje davkov, zato ni nič čudnega, da veliko deklet dela od doma s pomočjo interneta. Manj možnosti je, da te opazi davkarija."

Komentarjev 2
  • mph 22:43 11.junij 2013.

    Nisem gledal, ampak 1000 je pa prav ena bedna cifra za 50 let .... nekaj več kot 1 v povprečju na mesec ...

  • KOJAK 19:04 14.marec 2013.

    NAPAKA V ČLANKU: Daily Mail poroča, da sta imeli najznamenitejši prostitutki v svoji polstoletni karieri več kot 355.000 moških.