Najstnica Ano hudo ujezila

Foto: Peter Uhan
Foto: Peter Uhan
Ana Klašnja je 16-letni tekmovalki namenila (pre)hudo kritiko.
Oglej si celoten članek

Ana Klašnja jev včerajšnji oddaji Slovenija ima talent 16-letni tekmovalki Karin namenila kritiko, za katero številni menijo, da je bila za najstnico preostra. Se je Ana zavedala, kaj lahko s svojimi ostrimi besedami povzroči?

"Karin, oprosti, to ni bilo skoraj malo premalo, niti popolnoma nič. Brez besed sem" in "Jaz mislim, da tukaj ni nobenega talenta, poišči ga nekje drugje. Prepričana sem, da ga imaš, ampak ples to ni," sta bila njena komentarja na Karinino hip hop točko. Ana je mlado Karin prekinila že po nekaj sekundah nastopa in pozneje svojo odločitev Damjanu Damjanoviču v jezi pojasnila: "Damjan, če bi nekdo tako pel, kot je tale plesala, bi bila to tudi tebi žalitev za glasbo in bi stisnil v eni sekundi."

Da je bil nastop vse prej kot zadovoljiv, pa se je strinjal tudi Branko Čakarmiš: "To ni bilo niti h od hip hopa."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 11:38 26. Marec 2013.

    To je šov. Za ljudi jim dol visi.

  • 11:03 26. Marec 2013.

    dejstvo je da punca resnično ni znala dobro izpeljati točke in tako povedano je bil njen nastop kar nekaj...ampak da …

  • 07:35 26. Marec 2013.

    Ana je povedala svoje mišljenje ravno tako, kot je Karin povedala svoje: prepričana je, da ima talent. Glede na prikazano …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.