Magazin > Film & Glasba & TV
121 ogledov

Najstnica Ano hudo ujezila

Ana Klašnja Peter Uhan
Ana Klašnja je 16-letni tekmovalki namenila (pre)hudo kritiko.

Ana Klašnja jev včerajšnji oddaji Slovenija ima talent 16-letni tekmovalki Karin namenila kritiko, za katero številni menijo, da je bila za najstnico preostra. Se je Ana zavedala, kaj lahko s svojimi ostrimi besedami povzroči?

"Karin, oprosti, to ni bilo skoraj malo premalo, niti popolnoma nič. Brez besed sem" in "Jaz mislim, da tukaj ni nobenega talenta, poišči ga nekje drugje. Prepričana sem, da ga imaš, ampak ples to ni," sta bila njena komentarja na Karinino hip hop točko. Ana je mlado Karin prekinila že po nekaj sekundah nastopa in pozneje svojo odločitev Damjanu Damjanoviču v jezi pojasnila: "Damjan, če bi nekdo tako pel, kot je tale plesala, bi bila to tudi tebi žalitev za glasbo in bi stisnil v eni sekundi."

Da je bil nastop vse prej kot zadovoljiv, pa se je strinjal tudi Branko Čakarmiš: "To ni bilo niti h od hip hopa."

Komentarjev 16
  • vili.manili 11:38 26.marec 2013.

    To je šov. Za ljudi jim dol visi.

  • mijaliza 11:03 26.marec 2013.

    dejstvo je da punca resnično ni znala dobro izpeljati točke in tako povedano je bil njen nastop kar nekaj...ampak da ni sram ustvarjalcev oddaje da so jo že čez avdicijo spustili, da si sedaj polovica Slovenije norčuje iz nje in ...prikaži več to v teh občutljivih letih? Ampak ja na avdicijah je bilo veliko dobrih izvajalcev, naprimer ena punca je pela fenomenalno na avdicijah v Lj pa je niso vzeli, ker je imela pomanjkanje samozavesti...a ti šment ta ista punca je bila sprejeta na Konservatorij za glasbo v Celovcu a za njih je pa dovolj dobra?Pa pustimo to te oddaje tako ali tako iščejo naslednjo Lino in Demetro da bodo ustvarjale glasbo za otroke 10- let, ker noben starejši jih ne more poslušat, vsaj za trenutno prikazano glasbo ne...

  • slajan 07:35 26.marec 2013.

    Ana je povedala svoje mišljenje ravno tako, kot je Karin povedala svoje: prepričana je, da ima talent. Glede na prikazano ima vsekakor prav Ana in mislim da je pravilno, da se punci nalije čistega vina - res pa je, da ...prikaži več bi to lahko storil že kdo prej in ne na očeh pol Slovenije.