Najstnica Božičku zagrozila s smrtjo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Izpolni mi želje ali pa te čaka smrt, se je glasilo sporočilo pisma, ki ga je 13-letna Britanka poslala Božičku.
Oglej si celoten članek

"Ne prosim te veliko, tako da če ne dobim vsaj dveh stvari s seznama želja, te bom dobesedno ubila. Razumeš?! Oh, in ujela bom tvoje severne jelene, jih skuhala ter z njihovim mesom postregla brezdomcem na božični dan," je zapisala Mekeeda Austin v pismu Božičku in dodala: "Nihče si ne želi tega, tako da tukaj so moje želje."

Na njenem seznamu želja so se tako med drugim znašli pametni telefon BlackBerry, denar, obleka, športni copati Converse in celo kanadski pevec Justin Bieber"Zapomni si, dve od teh ali umreš," ga je opomnila v pismu, ki ga je končala: "Z ljubeznijo, Keedy."

Pismo je našla njena mati, ki pa se ji je zdelo zabavno. Poleg tega se bo potrudila, da bi hčerki dala vse, kar si je zaželela. "Vem, da je videti razvajena, vendar rada dam hčerki, kar si želi." Sicer se zaveda, da bo verjetno nekoliko težav s kanadskim najstniškim idolom, saj bo Bieber božič preživel v krogu svoje družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.