Magazin > Bizarno
38 ogledov

Najstnica Božičku zagrozila s smrtjo

Božiček ima že 65 let svojo znano pesem. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Izpolni mi želje ali pa te čaka smrt, se je glasilo sporočilo pisma, ki ga je 13-letna Britanka poslala Božičku.

"Ne prosim te veliko, tako da če ne dobim vsaj dveh stvari s seznama želja, te bom dobesedno ubila. Razumeš?! Oh, in ujela bom tvoje severne jelene, jih skuhala ter z njihovim mesom postregla brezdomcem na božični dan," je zapisala Mekeeda Austin v pismu Božičku in dodala: "Nihče si ne želi tega, tako da tukaj so moje želje."

Na njenem seznamu želja so se tako med drugim znašli pametni telefon BlackBerry, denar, obleka, športni copati Converse in celo kanadski pevec Justin Bieber"Zapomni si, dve od teh ali umreš," ga je opomnila v pismu, ki ga je končala: "Z ljubeznijo, Keedy."

Pismo je našla njena mati, ki pa se ji je zdelo zabavno. Poleg tega se bo potrudila, da bi hčerki dala vse, kar si je zaželela. "Vem, da je videti razvajena, vendar rada dam hčerki, kar si želi." Sicer se zaveda, da bo verjetno nekoliko težav s kanadskim najstniškim idolom, saj bo Bieber božič preživel v krogu svoje družine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.