Najstniška prostitutka razkrila, da ima na noč tudi 21 klientov

Foto: Channel 5
Foto: Channel 5
Stranke stojijo v vrsti …
Oglej si celoten članek

Mlada Ellie (19), ki se je pojavila v britanskem šovu Adults Only, je povedala, da s prostitucijo zasluži 1600 evrov na noč in da stranke sprejema na dve minuti, tako ima na noč tudi do 21 strank. 

Tematika oddaje Adult Only se sicer ukvarja s seksualno industrijo in spremlja zgodbe seksualnih delavk, kot je mlada Ellie iz Nottinghama. Ellie se je s tem poslom začela ukvarjati leta 2017, ko ji je bilo le 16 let. Pravi, da za 15 minutni "sestanek" računa 76 evrov. Dela ji ne manjka, njene stranke menda stojijo v vrsti. 

"Seveda sem najbolj sveža s prvim klientom, naličena in urejena, čeprav se uredim tudi za vsakega naslednjega. Da se stuširam in preoblečem imam ponavadi le 2 do 5 minut časa, včasih tudi 30, vse je odvisno od tega, s kom se dobim," je razkrila mlada prodajalka ljubezni, ki ima odprt tudi profil na porno strani OnlyFans, kjer na mesec zasluži še dodatnih 4300 evrov.

A vse ni tako rožnato. Ker Ellie živi s starši, mora svoj posel izvajati po hotelskih sobah, čeprav ima v načrtu, da se kmalu preseli v svoje stanovanje. S hoteli pa ima nemalokrat težave, ko ugotovijo, s čim se ukvarja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 13:30 18. November 2020.

    NE BIH JE DIRAO NI DALJINSKIM UPRAVLJACEM...

  • 23:53 7. November 2020.

    GROZNO.DOMACI IN SOSEDJE SE JE GOTOVO SRAMUJEJO. KAJ JE RES NI NIC STRAH SPOLNIH BOLEZNI, PREDVSEM TISTIH NEOZDRAVLJIVIH IN SMRTNIH. …

  • 23:42 7. November 2020.

    455666

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.