Magazin > Bizarno
77779 ogledov

Najstniška prostitutka razkrila, da ima na noč tudi 21 klientov

Bizarno Channel 5
Stranke stojijo v vrsti …

Mlada Ellie (19), ki se je pojavila v britanskem šovu Adults Only, je povedala, da s prostitucijo zasluži 1600 evrov na noč in da stranke sprejema na dve minuti, tako ima na noč tudi do 21 strank. 

Tematika oddaje Adult Only se sicer ukvarja s seksualno industrijo in spremlja zgodbe seksualnih delavk, kot je mlada Ellie iz Nottinghama. Ellie se je s tem poslom začela ukvarjati leta 2017, ko ji je bilo le 16 let. Pravi, da za 15 minutni "sestanek" računa 76 evrov. Dela ji ne manjka, njene stranke menda stojijo v vrsti. 

"Seveda sem najbolj sveža s prvim klientom, naličena in urejena, čeprav se uredim tudi za vsakega naslednjega. Da se stuširam in preoblečem imam ponavadi le 2 do 5 minut časa, včasih tudi 30, vse je odvisno od tega, s kom se dobim," je razkrila mlada prodajalka ljubezni, ki ima odprt tudi profil na porno strani OnlyFans, kjer na mesec zasluži še dodatnih 4300 evrov.

A vse ni tako rožnato. Ker Ellie živi s starši, mora svoj posel izvajati po hotelskih sobah, čeprav ima v načrtu, da se kmalu preseli v svoje stanovanje. S hoteli pa ima nemalokrat težave, ko ugotovijo, s čim se ukvarja. 

 
Komentarjev 9
  • eosss 13:30 18.november 2020.

    NE BIH JE DIRAO NI DALJINSKIM UPRAVLJACEM...

  • Monika3 23:53 07.november 2020.

    GROZNO.DOMACI IN SOSEDJE SE JE GOTOVO SRAMUJEJO. KAJ JE RES NI NIC STRAH SPOLNIH BOLEZNI, PREDVSEM TISTIH NEOZDRAVLJIVIH IN SMRTNIH. KAJ SE MOSKIM NIC NE ZAGABI S TAKSNO SEKS, KI SE IMA PRI SEKSU Z NASLEDNJIM SE V SEBI OGROMNO ...prikaži večNO SLEDI STEVILNIH PREDHODNIKOV. SAJ SE GLOBOKO V NOZNICO JA NE MORE UMITI. PA SR V 2 DO 5 MINUTAH SE TUDI NE MORE DOBRO UMITI. PA ZAGOTOVO SI KDAJ POHRDA ZOBE IN LAHKO PRIDES V STIK Z KRVJO ZE PRI POLJUBLJANJU. PA MENI BI BILI TAKSNI POLJUBI BLJAK.

  • Monika3 23:42 07.november 2020.

    455666

Sorodne novice