Magazin > Bizarno
13340 ogledov

Video: Babica Doris (94) razkrila, kako jo je zagodla moževi ljubici

Bizarno Instagram
To pa je maščevanje!

94-letnica je postala pravi viralni hit, po tem, ko je Tik Tok preplavil video, v katerem razlaga, kako je reagirala, ko je moža ujela pri prevari. Babico Doris je posnel njen vnuk Giovanni, ki na Tik Tok redno objavlja njene posnetke. Videe vsak dan spremlja 600.000 ljudi, posnetek, v katerem razloži, kako se je maščevala možu in njegovi ljubici, pa je do danes všečkalo že 3 milijone ljudi, pogledali pa so si ga več kot 57 milijonkrat.

"Ko si bila mlada, si ugotovila, da ima tvoj soprog punco. Z njo si se spoprijateljila in kaj se je potem zgodilo," jo v videu vpraša vnuk. "Šli sva ven, jaz nisem nič pila, ona pa se ga je popolnoma napila. Nato sem ji predlagala, da greva nekaj pojesti in domov. Bila je tako pijana, da ji je glava padla v krožnik in ni se premaknila. Takrat sem poklicala moža in mu rekla, naj pride po svojo punco, z obrazom v krožniku," je zgodbo povedala babica. Vnuk se je nasmejal in ji rekel, da bi ji danes rekli divjakinja, ona pa mu je odgovorila: "Vem in to mi je všeč."

V kasnejšem videu je Doris povedala, da je moža takrat zapustila in s petimi otroki ter brez denarja odšla na svoje. 

@sassygran

##sassygran

♬ original sound - Giovanni and Doris

Komentarjev 1
  • Avatar Sarah_Amies
    Sarah_Amies 08:40 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plač0 znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ...... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com

Sorodne novice