Naključje? To princesi Charlene ne bo všeč ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Italiji so opazili tudi Albertovo nekdanjo ljubimko.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia nicole coste Za monaškim knezom Albertom in njegovo ženo Charlene so težki časi, saj je imela 43-letna princesa hude zdravstvene težave, zaradi katerih je bila več mesecev ločena od svoje družine. 

Še dodaten stres pa je princesi v teh časih povzročila Albertova nekdanja ljubimka Nicole Coste, s katero ima sina Alexandra. Nicole je v nekem intervjuju namreč razkrila, da se s Charlene ne razumeta, saj se je neprimerno vedla do Alexandra. Coste ji je zamerila, da je v palači sobo njenega sina prestavila v krilo za služinčad ... 

Charlene intervjuja ni komentirala, je pa znano, da je bil Albert besen, čeprav ima z bivšo, ki je večkrat v Monaku, sicer zelo dober odnos. Je ta odnos tako dober, da ga je Nicole sedaj namesto Charlene pospremila v Italijo?

Kot je znano, se je monaška princesa v Švici zdravila zaradi hude izčrpanosti. Lepotica še vedno ne more opravljati svojih dolžnosti, zato je knez v Italijo odpotoval sam. Med drugim je obiskal Bari in Genovo. Ali je po uradnih dolžnostih 23. aprila odšel nazaj domov, ni znano, so pa v nedeljo v Rimu opazili Nicole in Alexandra, ki sta se zabavala v družbi prijateljev. Alberta fotografi z njima sicer niso ujeli ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.