Magazin > VIP
12401 ogledov

Naključje? To princesi Charlene ne bo všeč ...

nicole coste Profimedia
V Italiji so opazili tudi Albertovo nekdanjo ljubimko.

nicole coste | Avtor: Profimedia Profimedia
Za monaškim knezom Albertom in njegovo ženo Charlene so težki časi, saj je imela 43-letna princesa hude zdravstvene težave, zaradi katerih je bila več mesecev ločena od svoje družine. 

Še dodaten stres pa je princesi v teh časih povzročila Albertova nekdanja ljubimka Nicole Coste, s katero ima sina Alexandra. Nicole je v nekem intervjuju namreč razkrila, da se s Charlene ne razumeta, saj se je neprimerno vedla do Alexandra. Coste ji je zamerila, da je v palači sobo njenega sina prestavila v krilo za služinčad ... 

Charlene intervjuja ni komentirala, je pa znano, da je bil Albert besen, čeprav ima z bivšo, ki je večkrat v Monaku, sicer zelo dober odnos. Je ta odnos tako dober, da ga je Nicole sedaj namesto Charlene pospremila v Italijo?

Kot je znano, se je monaška princesa v Švici zdravila zaradi hude izčrpanosti. Lepotica še vedno ne more opravljati svojih dolžnosti, zato je knez v Italijo odpotoval sam. Med drugim je obiskal Bari in Genovo. Ali je po uradnih dolžnostih 23. aprila odšel nazaj domov, ni znano, so pa v nedeljo v Rimu opazili Nicole in Alexandra, ki sta se zabavala v družbi prijateljev. Alberta fotografi z njima sicer niso ujeli ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.