Naličite se kot zvezdnica Downton Abbey

Foto: ITV.com
Foto: ITV.com
Ste za aristokratski videz iz pričetka 20. stoletja? Potem upoštevajte namige vizažistke in se naličite kot zvezdnice serije Downton Abbey.
Oglej si celoten članek

Vizažistka Magi Vaughan, ki na snemanjih serije Downton Abbey skrbi za preobrazbe igralk in igralcev, pravi, da boste aristokratski videz najlažje dosegli s kombinacijo poudarjanja oči in ustnic. Sama prisega na močno poudarjene in zadimljene oči in intenzivno rdeče ustnice, na katerih za piko na i še posebej poudari linijo Kupidovega loka.

Izberite pravo šminko

Pred nanosom šminke ustnice najprej obrobite s svinčnikom, pri izbiri šminke bodite pozorni na njeno mazavost in žameten videz, Kupidov lok pa poudarite s kančkom bleščila.

Drzno s senčili

Vizažistka dodaja, da boste najboljši učinek senčenja oči dosegli z uporabo intenzivnih pigmentov v drznih odtenkih, vsekakor pa intenzivnost ličenja prilagodite sebi. Pred nanosom maskare rob veke poudarite še s črnim črtalom.

Porcelanasta polt

Pri posnemanju videza ne smete pozabiti niti na porcelanasto polt, ki jo pričarate s svetlejšim mineralnim pudrom, ličnice le nežno poudarite z rožnato.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.