Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Naličite se kot zvezdnica Downton Abbey

Downton Abbey ITV.com
Ste za aristokratski videz iz pričetka 20. stoletja? Potem upoštevajte namige vizažistke in se naličite kot zvezdnice serije Downton Abbey.

Vizažistka Magi Vaughan, ki na snemanjih serije Downton Abbey skrbi za preobrazbe igralk in igralcev, pravi, da boste aristokratski videz najlažje dosegli s kombinacijo poudarjanja oči in ustnic. Sama prisega na močno poudarjene in zadimljene oči in intenzivno rdeče ustnice, na katerih za piko na i še posebej poudari linijo Kupidovega loka.

Izberite pravo šminko

Pred nanosom šminke ustnice najprej obrobite s svinčnikom, pri izbiri šminke bodite pozorni na njeno mazavost in žameten videz, Kupidov lok pa poudarite s kančkom bleščila.

Drzno s senčili

Vizažistka dodaja, da boste najboljši učinek senčenja oči dosegli z uporabo intenzivnih pigmentov v drznih odtenkih, vsekakor pa intenzivnost ličenja prilagodite sebi. Pred nanosom maskare rob veke poudarite še s črnim črtalom.

Porcelanasta polt

Pri posnemanju videza ne smete pozabiti niti na porcelanasto polt, ki jo pričarate s svetlejšim mineralnim pudrom, ličnice le nežno poudarite z rožnato.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.