Naličite zagorelo polt

Foto: Žurnal24 Poletno sijoče! (Foto: iStockphoto)
Poletna barva polti zahteva drugačno ličenje. Naučite se trikov ličenja zagorelega obraza.
Oglej si celoten članek

Ličila, ki ste jih uporabljali do zdaj, so za najtoplejše mesece v letu pretežka. Poleg tega, da se zaradi visokih temperatur potite, vaša koža na soncu tudi spremeni barvo, in kar naenkrat preizkušena formula ličenja ne deluje več. Spoznajte zlata pravila poletnega ličenja!

Puder zamenjajte z obarvano kremo
Prijetno zagorela polt pudra ne potrebuje več, saj je že sama po sebi lepa. Ličila kljub temu potrebujejo podlago, zato namesto pudra uporabite obarvano kremo. Če vsebuje zaščitni faktor, še toliko bolje. Nanesite jo v tankem sloju in enakomerno ter tako kot pri pudru zabrišite robove. Pazite, da je odtenek čim bolj podoben tenu vaše kože. Poleti je na ogled postavljate veliko več, zato bo razlika med umetno in pravo barvo še opaznejša.

Svetleča senčila za oči
Temne mat barve so stvar jeseni in zime, zato jih takoj pospravite v kot svoje omarice za ličila, kjer bodo počakale na konec poletja. Tako oči kot tudi zagorela lička boste na naraven način poudarili z izbiro svetlikajočih se in svetlih ličil. Prednost dajte zlatim, bronastim in rjavim odtenkom. Lahko si dovolite nekaj drobnih bleščic, vendar ne pretiravajte, saj je dovolj nežno svetlikanje.

Na ustnicah le glos
Vaš obraz sije že sam po sebi, ob temnejši barvi kože pa je tudi vaš nasmeh videti lepši in bolj bel. Ustnice zato ne potrebujejo še posebnega poudarka v obliki močne mat šminke. Dovolj bo, da nanje nanesete lahek prosojen glos v barvi kože. Izjemoma, in le kadar ste si oči poudarili samo z maskaro, si lahko privoščite živahnejšo barvo glosa. Tudi tu izbirajte svetle in svetleče odtenke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.