Namig za modno pričesko

Foto: Imaxtree cacharel Foto: Imaxtree Cacharel Foto: yoox Etro, 82 EUR Foto: Accessorize Accessorize, 4,90 EUR Foto: Dorothy Perkins Dorothy Perkins, 9 EUR Foto: Asos Asos, 14,22 EUR Foto: Asos Asos, 14,22 EUR Foto: Topshop Topshop, 7 EUR Foto: Topshop Topshop, 11 EUR Foto: yoox Red Valentino, 25 EUR Foto: H&M H&M, 4,95 EUR Foto: yoox Etro, 96 EUR Foto: yoox Etro, 170 EUR Foto: yoox Etro, 125 EUR Foto: www.net-a-porter.com Dolce & Gabbana, 175 EUR Foto: www.net-a-porter.com Dolce & Gabbana, 155 EUR Foto: www.darjakosi.si Darja Kosi, 12 EUR
Všeč so nam preproste pričeske, ki jih lahko naredimo v trenutku. Za današnji izbor potrebujete lasnico, krtačo za lase in le malo spretnosti.
Oglej si celoten članek

Modni namig smo si tokrat izposodili od modne revije Cacharel za prihajajočo jesen in zimo. Posnemanje videza je čisto enostavno. Lase počešite s krtačo z naravnimi ščetinami, saj bodo tako delovali mehkejše, poudarili pa boste tudi njihov sijoč videz.

Prečka na stran

Bi imeli speto ali razpuščeno pričesko? Odločitev je vaša, lasnica na strani se poda k obema stiloma, narediti morate le prečo na stran. Če se odločite za prvo, lase nežno spnite nizko na temenu. Izberete lahko čop, figo, kito ... Lasnico zapnite čvrsto na lasišče, da bo pričeska obstojnejša, pa se izognite zelo težkim lasnicam.

Pri izbiri lasnice je dovoljeno skoraj vse, za bolj šik videz pa dajte prednost lasnicam nežnejših barvnih odtenkov in bolj strogih, kvadratnih linij. Da bo predstava lažja, pobrskajte po galeriji in preverite, kakšne so ta hip najbolj in.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:29 28. Avgust 2012.

    Zelo pomembno pa je tudi kakšno barvo in pa šampon uporabljate za svoje lase. Jaz sem probala že kar nekaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.