Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Namig za modno pričesko

cacharel
1/17
Imaxtree
Všeč so nam preproste pričeske, ki jih lahko naredimo v trenutku. Za današnji izbor potrebujete lasnico, krtačo za lase in le malo spretnosti.

Modni namig smo si tokrat izposodili od modne revije Cacharel za prihajajočo jesen in zimo. Posnemanje videza je čisto enostavno. Lase počešite s krtačo z naravnimi ščetinami, saj bodo tako delovali mehkejše, poudarili pa boste tudi njihov sijoč videz.

Prečka na stran

Bi imeli speto ali razpuščeno pričesko? Odločitev je vaša, lasnica na strani se poda k obema stiloma, narediti morate le prečo na stran. Če se odločite za prvo, lase nežno spnite nizko na temenu. Izberete lahko čop, figo, kito ... Lasnico zapnite čvrsto na lasišče, da bo pričeska obstojnejša, pa se izognite zelo težkim lasnicam.

Pri izbiri lasnice je dovoljeno skoraj vse, za bolj šik videz pa dajte prednost lasnicam nežnejših barvnih odtenkov in bolj strogih, kvadratnih linij. Da bo predstava lažja, pobrskajte po galeriji in preverite, kakšne so ta hip najbolj in.

Komentarjev 1
  • Lapanka 09:29 28.avgust 2012.

    Zelo pomembno pa je tudi kakšno barvo in pa šampon uporabljate za svoje lase. Jaz sem probala že kar nekaj teh, vendar sem ugotovila da mi najbolj sedejo produkti od Subrine. Lase imam zares top in tudi počutje je vrhunsko. ...prikaži več Moti me edino to, da Subrine ne morem dobiti v niti eni drogeriji DM, ker so jih enostavno umaknili s prodajnih polic in prednost dali svojim DM blagovnim znamkam, kar se mi ne zdi pravilno. Ne vem kako naša država dovoli, da se lahko zgodi kaj takega, da nekdo v Sloveniji na ta način bojkotira slovenske izdelke in jih ne ponudi v svoj prodajni katalog.