Naomi Campbell razkrila manekenke začetke

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slavna manekenka Naomi Campbell je prvič razkrila, zakaj se je podala v manekenke vode.
Oglej si celoten članek

Prvič je Naomi Campbell, ki je bila v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja ena od najbolj prepoznavnih manekenk na svetu, ugotovila, da bi se rada oblačila kot manekenka in hodila po modnih pistah, potem ko je kot velika oboževalka oponašala stil Boya Georgea. Bilo je v tistih časih, ko ji je bil pevec za zgled in se je oblačila kot on, je razkrila.

Ob pričetku njenega novega resničnostnega šova The Face je danes 42-letna manekenka povedala: "Mislim, da je bilo to takrat, ko sem mislila, da nisem videti preveč slaba, ko sem bila velika oboževalka skupine Culture Club. Nosila sem podobne klobuke in spletala lase, da sem bila čim bolj podobna Boyu Georgeu. In takrat sem pomislila, da sem v redu," je povedala.

Sama sebe je imela za privlačno šele po končani srednji šoli. "Večina manekenk smo bile piflarke in nihče nas ni maral. Fantje niso hoteli z nami na zmenke," je še zaupala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.