Magazin > Lepota & telo
43 ogledov

Naomi Campbell razkrila manekenke začetke

Naomi Campbell Žurnal24 main
Slavna manekenka Naomi Campbell je prvič razkrila, zakaj se je podala v manekenke vode.

Prvič je Naomi Campbell, ki je bila v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja ena od najbolj prepoznavnih manekenk na svetu, ugotovila, da bi se rada oblačila kot manekenka in hodila po modnih pistah, potem ko je kot velika oboževalka oponašala stil Boya Georgea. Bilo je v tistih časih, ko ji je bil pevec za zgled in se je oblačila kot on, je razkrila.

Ob pričetku njenega novega resničnostnega šova The Face je danes 42-letna manekenka povedala: "Mislim, da je bilo to takrat, ko sem mislila, da nisem videti preveč slaba, ko sem bila velika oboževalka skupine Culture Club. Nosila sem podobne klobuke in spletala lase, da sem bila čim bolj podobna Boyu Georgeu. In takrat sem pomislila, da sem v redu," je povedala.

Sama sebe je imela za privlačno šele po končani srednji šoli. "Večina manekenk smo bile piflarke in nihče nas ni maral. Fantje niso hoteli z nami na zmenke," je še zaupala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.