Napad trme pred Barackom Obamo

Biti povabljen na obisk v Belo hišo je za marsikoga življenski dogodek. Vendar ne za vsakogar.
Oglej si celoten članek

Druženje s predsednikom Barackom Obamo, prvo damo ZDA in drugimi VIP osebnostmi v Beli Hiši, za malo Claudio ni bilo prav nič zabavno in si je želela, da se čim prej konča. Ker mama, novinarka Laura Moser  seveda ni takoj ugodila njeni volji, jo je zagrabila trma in histerija - napad trme.

Tak napad seveda poznamo vsi starši, prav tako pa vemo, da ne izbira ne kraja in časa. Tudi Barack Obama, ki ima sam dve hčerki, sicer že najstnici, ni bil prav nič presenečen, pač pa je z gesto pokazal nekako tako: "To je to, s čemer se soočam vsak dan!"



 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.