Napadli ženo Željka Joksimovića: Najslabša voditeljica v Srbiji

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Video Joksimovićeve žene se je razširil po spletu.
Oglej si celoten članek

Srbska televizijska voditeljica in žena pevca Željka Joksimovića, Jovana Joksimović, je postala tarča kritik. Gledalce je ujezil posnetek, na katerem se 38-letnica s sovoditeljico Željko pogovarja o depresiji. Njen ton in pristop je marsikoga zmotil … "Si depresivna?“ je Jovana vprašala Željko, ki ji je odvrnila, da nima depresije. "Dobro, potem pa malo več navdušenja, da gledalcem razložimo, da je lepo, prazniki,“ je nadaljevala Jovana. Željka ji ni ostala dolžna. Poudarila je, da je v redu, če se nekdo ne počuti dobro, in da ne moreš biti vedno nasmejan. Po pisanju 24sata je video hitro zaokrožil po spletu, tudi po Twitterju. "Nesramno“, "dobesedno najslabša voditeljica v Srbiji“, "kakšno posmehovanje ljudem, ki se s tem borijo“, "kako je prazna“, "antipatična“, je le nekaj komentarjev razočaranih gledalcev. 

Omenjeni hrvaški portal še navaja, da to ni bilo prvič, da je Jovana med oddajo pokazala svojo kritično plat. Na začetku leta je dala novinarki, ki je gledalce obveščala o stanju na cestah, vedeti, da ni zadovoljna z njenimi odgovori. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.