Magazin > VIP
8589 ogledov

Napadli ženo Željka Joksimovića: Najslabša voditeljica v Srbiji

željko joksimović Instagram
Video Joksimovićeve žene se je razširil po spletu.

Srbska televizijska voditeljica in žena pevca Željka Joksimovića, Jovana Joksimović, je postala tarča kritik. Gledalce je ujezil posnetek, na katerem se 38-letnica s sovoditeljico Željko pogovarja o depresiji. Njen ton in pristop je marsikoga zmotil … "Si depresivna?“ je Jovana vprašala Željko, ki ji je odvrnila, da nima depresije. "Dobro, potem pa malo več navdušenja, da gledalcem razložimo, da je lepo, prazniki,“ je nadaljevala Jovana. Željka ji ni ostala dolžna. Poudarila je, da je v redu, če se nekdo ne počuti dobro, in da ne moreš biti vedno nasmejan. Po pisanju 24sata je video hitro zaokrožil po spletu, tudi po Twitterju. "Nesramno“, "dobesedno najslabša voditeljica v Srbiji“, "kakšno posmehovanje ljudem, ki se s tem borijo“, "kako je prazna“, "antipatična“, je le nekaj komentarjev razočaranih gledalcev. 

Omenjeni hrvaški portal še navaja, da to ni bilo prvič, da je Jovana med oddajo pokazala svojo kritično plat. Na začetku leta je dala novinarki, ki je gledalce obveščala o stanju na cestah, vedeti, da ni zadovoljna z njenimi odgovori. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.